Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Retirada d'amiant

Serveis de desamiantat d'instal·lacions i equips que continguin amiant

Desamiantat

Realitzem qualsevol treball de desamiantat i els seus corresponents complements d'obra com rehabilitació, reposició, reformes, enderrocs o qualsevol aplicació realitzem proposta de desamiantat donat per constructora, administradors de finca, particulars. Realitzem propostes de desamiantat per constructores, administradors de finques i particulars i oferim solucions personalitzades per a cada client en relació a la gestió i retirada d'amiant.

Desamiantat

Oferim solucions personalitzades per a cada client en relació a la gestió i retirada d'amiant.

Retirada d'amiant o desamiantat

Realitzem qualsevol treball de desamiantat o retirada d'amiant o retirada d'uralita i les seves corresponents complements d'obra com rehabilitació, reposició, reformes, enderrocs o qualsevol aplicació realitzem proposta de desamiantat donat per constructora, administradors de finca, particulars.

La nostra unitat de descontaminació està integrada per un equip homologat de filtrat i depuració de l'aire i aigua que es trasllada al lloc on s'han de realitzar els treballs. La nostra unitat de descontaminació compta amb els certificats corresponents per als nostres mitjans tècnics havent superat tots els requisits legals per a poder efectuar la retirada.

Tractament íntegre del residu de l'amiant

Tractament íntegre del residu de l'amiant

Gestionem el tractament íntegre del residu d'amiant realitzant la paletització i manipulació del residu, transport, registre i lliurament a l'abocador autoritzat. A la finalització dels treballs fem entrega tant al departament de medi ambient com als nostres clients tota la documentació que acrediti la correcta gestió dels residus retirats.

Portem a terme tots els nostres treballs amb serietat i eficiència complint les normes i terminis lliurats sent la seguretat, l'eficàcia i el respecte al medi ambient nostra identitat.

Retirada d'amiant o desamiantat