Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Retirada d'amiant

Serveis de desamiantat d'instal·lacions i equips que continguin amiant

Empresa

Reparación Albañal SL és una empresa de Barcelona dedicada a les tasques de retirar amiant o uralita i al desamiantat. Activitat que combina amb la construcció i reparació de claveguerons o desguassos a Barcelona i a tot Espanya. Ambdues activitats proveeixen de sinergies a l'empresa, per tal de satisfer les necessitats dels seus clients.

Empresa de retirada d'amiant

Realitzem propostes de desamiantat per constructores, administradors de finques i particulars.

Empresa de retirada d'amiant Barcelona

Respecte pel medi ambient

Reparación Albañal SL té, entre els seus valors principals, el respecte i la preservació del medi ambient com a signe distintiu de la seva activitat.

Gestionem el tractament íntegre del residu d'amiant realitzant la paletització i manipulació del residu transport, registre i lliurament a l'abocador autoritzat.

Empresa retirada uralita

Solucions personalitzades

Entenem que cada client té una necessitat molt concreta. Per això i amb l'objectiu de prestar el millor servei, oferim solucions personalitzades per a cada client en relació a les seves necessitats de gestió i retirada d'amiant així com els seus corresponents complements d'obra com rehabilitació, reposició, reformes, enderrocs o qualsevol aplicació.